Fodor Szilvia

Üzleti coach, tréner, szervezetfejlesztő

Mottóm: „Minden a lélekben dől el.

Magyarországon egyedüliként rendelkezem LUXXProfile® Master és Reiss Profile® Master minősítéssel.

1996 óta vállalkozóként tevékenykedem Magyarországon és Ausztriában. Az elmúlt 15 évben pszichológusi (Hagen) és tréneri és üzleti coach képzéseken gyarapítottam szaktudásom. Mintegy 40 féle tréningprogramot dolgoztam ki, elsősorban vezetői és egyéni képességek fejlesztésére. Munkamódszerem nagymértékben épít az érzelmi intelligencia fejlesztésére és alkalmazására.

 

dr. Csáki Róbert

Innovációs szakértő, cégfejlesztő, szervezetfejlesztő

Kis és közepes vállalatok (KKV) fejlesztésével foglalkozom. Mindig az adott cég élethelyzetéből adódó fejlődési lehetőségeket azonosítom, javítom és fejlesztem. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem Kutatás-Fejlesztési és Innovációs (K+F+I) projektek lebonyolításában mind egyetemi és kutatóintézeti, mind vállalati környezetben. Hatékonyan tudom megoldani a szervezeti kulturális különbségekből adódó nehézségeket.

Multidiszciplinárisa háttérrel rendelkezem van. Biológia és kémia diplomával rendelkezem, molekuláris biológiából szereztem Ph.D. fokozatot.

20 éve dolgozom vállalati környezetben, 10 éve pedig a K+F+I területet kibővítve, tanácsadóként, szervezetfejlesztéssel, vezetőképzéssel, döntéstámogatással és projektmenedzsmenttel foglalkozom.

A.T. Kearney nemzetközi tanácsadó cégnél megszerzett IMP3rove™ nemzetközi Innováció-menedzsment minősítéssel rendelkezem.

Együttműködő partnereink

Csak olyan “senior” szakemberekkel dolgozunk együtt, akik maguk is sikeres, önálló üzletvitellel rendelkeznek, évtizedes gyakorlati és vezetői tapasztalatuk van.