ANTAMSZIRO Kft. története, fejlődése

2017

Ebben az évben a Reiss-Profile® személyes motivációs profilon alapuló felmérés és vezetőfejlesztési szolgáltatásunk mellett a LUXXProfile® is helyet kapott. Így rendelkezünk a kizárólagos magyarországi LUXXProfile® Master certifikációval és licensszel is. A folyamatos képzéseket és minőségbiztosítást a németországi központ biztosítja.

2015

2015-ben ünnepeltük a 100. elégedett IMP³rove™ ügyfelünket.

2013

Az üzletviteli szakértői, tanácsadói szolgáltatásaink nagyobb hangsúlyt kaptak, miközben a K+F projektek menedzselése háttérbe szorult. Az operatív működésünket Győrbe helyeztük át és cégnevet is változtattunk. Az új nevünk ANTAMSZIRO Kft lett.

2012

A Reiss-Profile® személyes motivációs profil certifikáció megszerzésével együtt kizárólagos jogot szereztünk a magyarországi felhasználásra.

Megszereztük az A.T. Kearney nemzetközi tanácsadó cég düsszeldorfi székhelyén az IMP³rove™ innováció-menedzsment certifikációt. Az IMP³rove™ innováció-menedzsment módszertan alkalmazásával egy új szintre emeltük innovációs képességfejlesztő szolgáltatásainkat.

 2009

A Turningpoint® rendszer megálmodójával közösen elkezdtük felépíteni a növekedési kihívásokkal küzdő cégekre szabott cégfejlesztési szolgáltatásunkat. A kezdetek óta aktív részesei vagyunk a Turningpoint® módszertan alkalamzásnak és fejlesztésének.

2008

Elindítottuk az innováció-menedzsment szakértői szolgáltatásunkat, amelynek keretében speciálisan a cégek innovációs potenciáljának növeléséhez szükséges változtatásokat végezzük el, többek között a humánerőforrás, a szervezet, a folyamatok és a kontrolling rendszerek területén.

Mivel ezen komplex fejlesztési szolgáltatásaink nagymértékben támaszkodnak a klasszikus szervezetfejlesztési, humánerőforrás képzési és vezetői kompetenciafejlesztési módszerekre, ezért a klasszikus szervezetfejlesztési, képzési és coaching programokat külön szolgáltatásként is ajánljuk.

2007

Stratégiai üzleti partnerünkkel elkezdtünk megalkotni egy teljes körű változásmenedzsment szolgáltatáscsomagot, amely a nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalatok növekedésből fakadó kihívásait kezeli teljes körű változás megtervezésével és operatív megvalósításával. A lehető legmélyebben belefolyunk a megbízó mindennapi munkájába, hogy számukra a legjobb, leghatékonyabb megoldásokat valósítsuk meg. Felkészítjük, támogatjuk és oktatjuk a kliens munkavállalóit. Ha szükséges, akár a legapróbb feladatokat magunk is elvégezzük.

Ez a rendszer felöleli többek között: a teljes szervezet átalakítását, döntéstámogató rendszer kialakítását és a munkafolyamatok szükségszerű változtatásait is.

2003

Az ANTAMSZIRO Kft. 2003-ban alakult kutatás-fejlesztési és oktatási, valamint oktatási szakértői tevékenységgel, akkor még ALFA-BIOSOFT Kft néven.